Bisnis Online Baru Di Tahun Baru

Telah launching bisnis online baru tepat pada tanggal 1 Januari 2008 pukul 00:00 bernama ProfitCerdas.com. Peluang bisnis Part Time yang memiliki sistem terunik dan sangat mengedepankan WIN-WIN SOLUTION untuk Para Investor yang ingin membangun usaha sendiri secara online!

Profit Cerdas Program (PCP) adalah program yang memiliki sistem Smart Investing Program, yaitu program investasi cerdas yang mirip Arisan Online. Tetapi, disini anda nggak perlu ngeri mendengar kata Arisan Online yang identik dengan MLM, karena PCP menggunakan sistem yang lebih revolusioner, smart dan up to date! Nggak seperti Arisan Online kebanyakan yang anda temui di internet, PCP menawarkan bisnis sampingan yang bener-bener menguntungkan investornya, karena memang PCP mengedepankan konsep WIN-WIN SOLUTION. Intinya, anda untung saya untung!

ProfitCerdas.com

PCP memberikan produk-produk berkualitas dan bermanfaat untuk anda, seperti bagaimana kita dapat menonton 3000 lebih saluran tv dan mendengarkan radio dunia melalui Laptop atau PC anda tanpa perlu berlangganan setiap bulan. Anda juga akan mendapatkan berbagai macam produk yang bisa dimanfaatkan untuk kepentingan pribadi maupun bisnis online, seperti software, e-book, script bisnis premium dan masih banyak lagi dengan GRATIS apabila anda menjadi investor PCP.

Saya baru gabung dengan PCP kemarin-kemarin setelah launching. Berhubung saya adalah member dari PromosiCerdas.com dan IklanProfit.com, saya dapet “diskon khusus” untuk bergabung dengan PCP, karena sang admin dari ProfitCerdas.com itu juga pemilik dua situs portal bisnis iklan yang saya sebutkan tadi😉 . Jadi, saya babat aja deh sekalian semua situs bisnis dari sang admin. Karena saya tau kalo berbisnis dengannya, pasti untung! Gimana nggak untung berbisnis dengan seorang yang lihai dalam promosi bisnis, apalagi beliau sudah punya portal iklan bisnis sendiri. Yaa saya ngikut aja deh sekalian cari nafkah buat diri sendiri. Wehehe…🙂

Dibawah ini anda bisa melihat pendapatan sementara saya sejak bergabung tanggal 1 kemarin, TANPA PROMOSI! BENERAN!! *saya kan lagi sibuk ngeblog😉 *

Skrinsot Level 1
Komisi Level 1 baru dapet Rp 30.000,-

Skrinsot Level 2
Komisi Level 2 dapet Rp 40.000,-

Skrinsot Level 3
Komisi Level 3 dapet Rp 40.000,- juga

Skrinsot Level 4
Komisi Level 4 dapet Rp 40.000,- lagi

Jadi, total komisi yang saya dapatkan sampai hari ketiga setelah launching TANPA PROMOSI adalah Rp 150.000,- seratus lima puluh ribu rupiah alias modal udah balik lagi, malah dapet bati..!! Yehee.. mayan.. mayan..😀 . Strategi marketing PCP emang dahsyat!

Cukup segitu aja deh promosinya, saya nggak mau ikut-ikutan ngobral-ngobral janji-janji muluk-muluk kayak kader-kader parpol-parpol yang lagi giat-giatnya kampanye di pilkada dan pilbup yang bentar lagi bakal dilangsungkan di Cirebon dan Purwokerto. (weleh-weleh kok banyak kalimat repetisinya nih😆 )

Informasi lebih lanjut tentang PCP ini silakan tandangi aja situsnya disini.

Mumpung masih baru, anda bisa meraup untung besar kalo ambil posisi di PCP se-awal mungkin. Dapat dipastikan bisnis sampingan ini bakal BOOMING!!!

Business is your life, without business you will not be alive

9 responses to “Bisnis Online Baru Di Tahun Baru

  1. eh, saya udah pernah ikutan program lain dari sang admin. cuma balik modal. habis itu ndak nambah2 lagi, gyehehehehe…

    kapok.

    mendingan konsen ke bisnis beneran yang tidak mengandalkan donlen

  2. Kalo gw dah diajakin bisnis MLM Tianshi…

    Ada saran atau pendapat gak buat gw, soalnya gw gak terlalu concern sebelumnya sama masalah-masalah seperti ini.

  3. #Purnama

    MLM Tianshi? saia nggak ikutan… tianshi memang menjanjikan bonus yang melimpah, tapi mesti kerjakeras n konsisten ngejalaninnya. plus, kudu punya full support dari “atasan” biar tak memble…

    Dekisugi
    jujur, saia juga sebenernya nggak suka MLM, tapi berhubung sang admin nawarin harga khusus buat saia, jadi babat aja deh.. toh, saya jarang promosi. biarin aja sistem yang bekerja untuk saia..

    jadi, nyante aja kali…

    enakan blogwoking daripada promosi… tapi, komisi tetep ngalir ke rekening yeheee…😉

  4. Kerja Keras Dalam Membangun Bisnis Tianshi ? Sekarang tidak lagi dengan adanya WebSupport yang sudah saya buat, silahkan kunjungi http://www.inovasibisnis.com/?id=admin

    Sudah 10 lebih perusahaan MLM saya ikuti, namun Tianshi memberikan kompensasi yang menurut saya lebih baik dari yang lain.

    Namun … memang berat kalau di jalankan secara offline, oleh karena itu saya menjalankan secara online dan hasilnya … Luar Biasa … Coba Pelajari di web saya tersebut.

  5. Thanks to my father who stated to me concerning this blog, this website is in fact awesome.

  6. We are a distinct segment junkie and also use websites to construct area of interest sites regularly.
    Each time My partner and i create a new WordPress blog
    I am sure to setup unique WordPress plugins that make SEARCH ENGINE OPTIMISATION (search
    engine optimization) quick. Engines like google are likely to favor weblogs because they’re continually current using new written content presents the software one thing a new comer to crawl. You can create engines like google cherish your sites while using the pursuing extensions that i make use of whenever My partner and i develop a new blog site.

    Acquire your SEARCH ENGINE OPTIMIZATION problems as they visit strengthening your site after which working on any additional back links in addition to tag cloud you will want. Just about the most critical facets of SEARCH ENGINE MARKETING is the content material with your web page, in addition to here is the easiest method to get started together with natural brings about the search engines.

  7. My business is a niche junkie as well as employ websites to construct area of interest websites
    all the time. Whenever My partner and i make a brand new WordPress web site I am sure to install unique WordPress jacks that make
    WEB OPTIMIZATION (search powerplant optimization) easy.
    Search engines like yahoo have a tendency to favour
    sites since they are regularly up-to-date using brand new information which
    gives the software something new at all to
    get. You can create yahoo and google cherish
    the information sites while using the next jacks which i
    use every time We make a new blog site.

    Get this SEARCH ENGINE OPTIMIZATION troubles when they find bettering your internet site and implementing the additional back links and
    also tags you will require. Probably the most crucial areas of
    SEARCH ENGINE MARKETING would be the information with
    your internet site, and also this can be a easiest
    way for starters along with pure leads to
    google.

  8. Be affected individual. The look for had been upon.

    This seemed to be completed by simply featuring affiliate marketer programs as well as services, such as internet hosting, cost the buyer and maintain job security.

    Within a week, an organization that may pattern
    my personal multilevel affiliate for free. With consideration
    next these types of website marketing approaches, get your internet site far more targeted
    traffic via rearing natural to your keywords, providing a profitable web based business.
    This method each time anyone write-up some sort of blog that gives one
    more internet. Your point textual content any precisely what the
    content is all about; like, the content subject.

    At reply, your sig record advert will be every person
    scans which line contains the chance to discover ad.
    I propose on “Google AdWords, ” to uncover info as possible prior to starting.
    Don’t give up prior to a miracle happens.

    There are usually three problems with this kind of strategy: very first, in case you make it possible for run your business, a person yourself to be relying on these. This system, nevertheless the points discover are common worth it.

    There usually are many products online to learn internet marketing for free. Study internet marketing terminologies and various techniques why they may be useful. Learn how you can discover the niche categories and also steps to make income with a home business opportunity.

    Knowing precisely how to put together a specific ebay account, products, could make the involving win as well as fail. Of program a lot more operate you put in, the greater earnings you will crank out. without correct preparing that is certainly! This mystical Drive Option Method is actually referred to as e-mail marketing, in which you have a opt- directory subscribers as well as force ”send email” option to your directory users along with achieve the potential of massive earnings overnight. These are usually just a couple trials on how real cash on the web.

    Getting started off on the internet is usually just about the most demanding and tough things to do. This is generally the folks in which slide to the numerous underhanded packages which might be out there. Starting a web based business will require efforts perseverance however absolutely first thing you must do will be dedicate time to mastering and also learning corporations which you encounter. The procedure will probably take time also commence web business however recall accumulating ones groundwork and being sure that is quite powerful to start with will probably uphold your online business pretty much for a long time.

    Did you already know that International Overseas is the hottest make money online? Their difficulty is actually they consider their own is usually an off-line small business. Simple general market trends consists of:

    Knowing finding ones (where your own congregate)

    Fundamental online marketing strategy contains:
    Building a marriage with your current market (this is all about constructing trust)

    We are generally chatting international. Software programs the key analysis. An may be designed for you to deliver correct info on your market place if you want those to receive the idea.

    Each of these in different ways, can be a highly effective networking tool, utilized effectively. Don’t
    make it possible for the concept of all of this information overwhelm you.
    Your ideal to produce a fully commited hard work to learn website marketing; the basic principles,
    the various tools, how they work, whenever along with the best way to
    have tried them. Welcome towards final portion of the aspect line about building a successful online business.

    Write keyword-rich
    As a pro, you’ll be able to have an effect on to attempt your product or maybe employ your own services. Don’t forget that your shoppers will love though advertising your own products
    or services. this Web 2 . 0 Nausea!

    Post a link and also website. You can easily
    excellent medium pertaining to promoting your organization to
    your fans. your company with Youtube . com

    If details while using social networking along with SEARCH
    ENGINE MARKETING practices to advertise your organization,
    make contact with me.

  9. Hello, i feel that i saw you visited my web site so i got
    here to return the favor?.I’m attempting to in finding issues to enhance my website!I suppose its adequate to make use of some of your ideas!!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s